Extol 8897300

Extol 8897300

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2024-01-18): 18990.00

Amik még érdekelhetik

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Nézze meg az oldal alján található termékajánló filmet!

Extol Premium akkutöltő adatai

Feszültség 230V 50Hz

6-12V feszültségű akkuhoz

Max töltőáram 4 amper

Max töltési feszültség 14,4V

1,2 – 80 Ah névleges kapacitású akkumulátorok töltésére használható

Extol Premium akkumulátortöltő jellemzői

A 8897300 akkumulátortöltő 12 V-os vagy 6 V-os elárasztott WET vagy Calcium elektródos ólomakkumulátorok, MF VRLA akkumulátorok, AGM, és zselés akkumulátorok töltésére szolgál, 1,2 – 80 Ah névleges kapacitástartományban. Működésükhöz nagyfrekvenciás automatikus átkapcsolási módot használnak.

A beépített mikroprocesszor, a folyamat beprogramozott kilenc fázisában biztosítja az akkumulátorok, egészen a névleges kapacitás 100 %-ig terjedő feltöltését. Lehetővé teszik a részben szulfátosodott akkumulátorok automatikus (vagy választható) újjáélesztését. Feltöltik és megmentik a lemerült akkumulátorokat. Automatikus fenntartó üzemmódban csak annyi energiát kap az akkumulátor, amennyi önkisülési áramával egyenlő, s így a felhasználónak lehetősége van arra, hogy az akkumulátort akár néhány hónapon át hagyja a töltőre csatlakoztatva, és teljesen feltöltött állapotban tartsa.

A beépített mikroprocesszor optimálisan biztosítja az összes funkciót, az akku töltésétől egészen annak karbantartásáig. 9 lépéses töltési ciklus még gyorsabb és biztonságosabb töltést kínál.

regenerálja a mélyen lemerült akkumulátort (nem kevésbé, mint üresen a teljes feszültség 25%-árakisütött ólomakkumulátor).

A tápellátás esetleges kiesése után önműködően visszatér az eredetileg választott beállításhoz

Rendelkezik szikrázás-gátló, valamint pólus-felcserélés és rövidzárlat ellen védő rendszerrel

Lehetővé teszi autóakkumulátorok rendeltetési helyről történő kiszerelés nélküli töltését, az autó szivargyújtójához csatlakoztatott kábelen keresztül 

A csomag része néhány, okosan megtervezett csatlakozókábel (csipeszes kapcsok, szivargyújtóhoz – dugó, fix kábelszemek melyek, szerkezetük révén megakadályozzák a sarkok akaratlan felcserélését. Ezekkel a csatlakozókkal tudjuk a töltőt a gépkocsi akkujára kötni. Akár szivargyújtón keresztül is tudjuk tölteni a gépjármű akkuját.

Extol Premium akkumulátor töltő tartozékai

Csatlakozókábelek: 3 fajta

csipeszes kapcsokkal

szivargyújtóhoz – dugó

fix kábelszemekkel

 

 

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.